Miksi Taloustieturi?

Oletko kuullut lahjaongelmasta?

Onko sinun usein vaikea keksiä, mitä ostaisit lahjaksi?

Vai onko sinun helppoakin löytää lahja, vaikka se sitten toisinaan onkin jotain hieman tarpeetonta?

Lahjaongelma, kun kyseessä on esim. valmistujaislahja, tupaantuliaislahja, häälahja, tai kihlajaislahja, on monille tuttu ongelma ja voi aiheuttaa paljon päänvaivaa. Vuoden mittaan osuu kohdalle monia syntymäpäiviä, tai joku pääsee ylioppilaaksi tai menee naimisiin. Mitä ostaa silloin lahjaksi ?

Ehdotamme, että annat lahjan saajalle  (tai itsellesi) lahjan, joka auttaa ja opastaa häntä jokapäiväisissä talousongelmissa kädestä pitäen. Oikein käytettynä tämä työkalu tulee antamaan pysyvän vaikutuksen käyttäjänsä taloudelliseen tilanteeseen, toivottavasti useamman vuoden ajaksi.

img_3884-1

TALOUSTIETURI AUTTAA SINUA SAMANTIEN LAHJAONGELMAN KANSSA. TAI OMAN TALOUSTILANTEESI SUHTEEN. TILAUS. TOIMITUS. VALMIS!

Edut:

  • lahjaongelma ratkaistu!
  • auttaa lahjansaajan taloussuunnittelua vuosia eteenpäin
  • lahjalla on suora hyötyvaikutus ja sen arvo säilyy
  • nopea ja ILMAINEN toimitus
  • voidaan pakata myös lahjapakkaukseen ja toimittaa tarvittaessa suoraan lahjan vastaanottajalle
  • on erinomainen koulutuspaketti myös ihan itsellesikin

 

TILAA TÄSTÄ ILMAN TOIMITUSKULUJA! 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS.

 

LAHJA, JOTA KAIKKI TARVITSEVAT

Jokaisella aikuisella ja nuorella on talous ja hänellä tulee vastaan haasteita ja ongelmia sen kanssa. Aihe on ajankohtainen joka päivä ja se koskettaa kaikkia. Voi kestää vuosia, ennen kuin on jäsennellyt taloutensa ja keksinyt mitkä menetelmät sopivat itselle parhaiten. Elämän muuttuessa myös talous muuttuu. Taloustieturi pyrkii tasoittamaan vaihtelut ja antamaan ohjeita ja työkaluja matkan varrelle. Käytännön ohjeet, valmiit laskelmat ja kokonaisvaltaiset ajatukset rahasta ja elämästä auttavat käyttäjää matkalla.

 

Kuinka usein onkaan käynyt niin, ettet ole oikein tiennyt, mitä ostaa lahjaksi, ja sitten oletkin ostanut jotain, mitä saaja ei oikeasti edes tarvitsisi? Tavallista on ostaa jotain kaunista, kuten joku koriste-esine. Lahjatavaraliikkeistä löytyy toki kauniita tavaroita, mutta harvoilla niistä on todellista käyttöarvoa. Eikö olisi ihanteellista valita lahja, jolla olisi tehokas käyttöarvo, mutta joka samalla olisi ainutlaatuisen upea?

img_3911-1

TILAA TÄSTÄ ILMAN TOIMITUSKULUJA! 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS.

Syy miksi ihmiset usein ostavat turhia lahjoja? Heillä on vähän aikaa. He eivät halua tutkiskella lahjakauppoja. Heillä on muuta tekemistä. Heillä ei ole inspiraatiota. On olemassa liian vähän hyödyllisiä lahjoja.

Kannattaisiko sinun ostaa hyödyllinen lahja tällä kertaa?